Home / Genomineerden / OCS AquaLogic Inline-C-Ultra

 

De AquaLogic Inline-C-Ultra vertelt het hele waterverhaal

In de AquaLogic Inline-C-Ultra van fabrikant OCS wordt het water gefilterd met actieve-kool in combinatie met ultramembranen, in de vorm van dunne rietjes. Deze filters hebben de eigenschap om smaak, kleur en geurstoffen, waaronder chemicaliën als chloor te absorberen. Daarnaast worden micro-organismen afgevangen of onschadelijk gemaakt. Hierdoor worden smaak, kwaliteit en veiligheid van het drinkwater sterk verbeterd. De Inline filter is zeer geschikt voor de caravan, omdat dit filter een lage drukval heeft.

Motivatie van OCS

OCS heeft de AquaLogic Inline-C-Ultra ingediend voor de verkiezing caravan accessoire van het jaar 2020 met de volgende motivatie: “Dit waterfilter is dé oplossing voor veilig drinkwater in uw kampeermiddel. Het is eenvoudig te monteren, licht in gewicht, neemt weinig ruimte in beslag en werkt volledig stroomloos. Daarnaast wordt het werk van de stichting Ibota ondersteund. Deze stichting heeft diverse projecten voor schoon drinkwater lopen. Zeker in deze tijd een accessoire dat bijdraagt aan uw persoonlijke veiligheid.”

Ons oordeel:

“Het filter is vernieuwend door de filtermaterialen, het compacte formaat en de eenvoudige installatie. Nederland kent de beste kwaliteit drinkwater ter wereld, dat voor een bijna belachelijk lage prijs gewoon bij ons uit de kraan komt. Dat dat niet overal zo is, merken we vooral als we met de caravan in andere landen komen. Water is een eerste levensbehoefte. Zeker in warmere landen moet je zonder tegenzin, dus zonder een nare bijsmaak of een kleurtje of schadelijke stoffen, kunnen drinken. Met dit filter komt er helder, veilig en lekker drinkwater uit de kraan en dat is nog altijd beter dan drinkwater uit plastic flesjes. Wat kunnen we nog meer zeggen over verhoging van het kampeerplezier? De zeer lage drukval zorgt voor een lekker stevige straal. De ondersteuning van stichting Itoba vinden we ook zeker een pluspunt. Dit waterfilter vertelt daarmee het complete waterverhaal wereldwijd.
De AquaLogic Inline-C-Ultra behoort tot de vijf genomineerde accessoires voor caravanaccessoire van het jaar 2020. Breng uw stem uit op accessoirevanhetjaar.nl.

Meer informatie:
www.aqualogicfilters.com

< Terug naar het overzicht

 
Deel op social media
 
 

BRENG UW STEM UIT

U kunt hieronder gemakkelijk uw stem uitbrengen via Facebook.

Heeft u geen Facebook? Registreer dan via accessoirevanhetjaar.nl, u kunt na het inloggen uw stem uitbrengen via de website.

Stemperiode is voorbij

Wie ontvangt uw stem voor de accessoire van het jaar?
234 stemmen


 

Behoort u tot 1 van de eerste 1000 stemmers?
U ontvangt dan aankomend voorjaar een setje
fietsknooppunten labels als cadeau!

U kunt na het stemmen uw NAW gegevens aan ons doorgeven met vermelding ‘accessoire gestemd’. E-mail uw gegevens naar redactie@interdijk.nl.