Home / Genomineerden / BBA Techniek ophanghaak

 

Altijd een ophanghaak bij de hand

Zal je net zien: in de douchecabine is net de haak voor je kleding afgebroken. Of: in de caravan is voor je bezoek geen haakje over om zijn jas op te hangen. De oplossing is dan de herbruikbare magische haak van BBA Techniek. Met deze haken creëer je op ieder vlak en schoon oppervlak een ophangmogelijkheid. Herbruikbaar, omdat je ze makkelijk opplakt en weer eenvoudig verwijdert. Magisch omdat de ogenschijnlijk lichte haken ongekende draagkracht hebben en er na verwijdering geen lelijke plakresten achterblijven.

De haken blijven ook aan de buitenkant van de caravan plakken

De haken blijven ook aan de buitenkant van de caravan plakken.

De gewone haken aan een oppervlak van 5 bij 5 centimeter die in een set van vier verkrijgbaar zijn, hebben een draagkracht van 2,5 kilo. De versie met een knijper – ook in een set van vier verkrijgbaar – zijn tot 300 gram belastbaar. De XL haak aan een oppervlak van 10 bij 10 centimeter is per stuk verkrijgbaar en kan 4,5 kilo dragen.

De knijper is handig voor zaken waar geen lusje of eigen haakje aan zit

De knijper is handig voor zaken waar geen lusje of eigen haakje aan zit.

BBA Techniek heeft de herbruikbare magische haken ingediend voor de verkiezing caravan accessoire van het jaar 2020 met de volgende motivatie: “In de groene en mobiele wereld van tegenwoordig zijn onze herbruikbare magische haken onmisbaar. Neem één of twee haken mee in je tas en je kunt ze overal gebruiken waar je een haak mist. Denk aan openbare toiletten, doucheruimtes, bed & breakfast, hotelkamers, op je werk, thuis en in de caravan. Als het oppervlak maar glad en schoon is. Na gebruik even afspoelen en de haak is klaar voor hergebruik. Laat geen schade achter, zelfs niet op de buitenkant van de caravan.”

Ons oordeel:

Voor een zware leren jas is er de XL haak die 4,5 kilo kan dragen.

Voor een zware leren jas is er de XL haak die 4,5 kilo kan dragen.

Ophanghaken die je kunt hergebruiken zijn er al in allerlei soorten en maten. De meest bekende hebben een plakstrip die na een paar keer hun kracht verliezen of ze zijn lastig te verwijderen. Deze ophanghaken hebben die nadelen niet. We hebben de gewone haak uitgeprobeerd door er een volle laptoptas aan te hangen. Je moet hem even goed tegen het gladde oppervlak wrijven, zodat alle lucht er tussen uit is. De tas bleef makkelijk hangen. Losmaken gaat eenvoudig door hem bij een hoekje los te trekken. De kans is groot dat deze haken bij ons in de toilettas of schoudertas terecht komen. Zeker altijd handig om bij je te hebben. Kampeerplezier kan zitten in kleine dingen. Deze haken behoren daartoe.
De herbruikbare magische haken van BBA Techniek behoren tot de vijf genomineerde accessoires voor caravanaccessoire van het jaar 2020. Breng uw stem uit op accessoirevanhetjaar.nl.

Meer informatie:
www.bbatechniek.nl

< Terug naar het overzicht

 
Deel op social media
 
 

BRENG UW STEM UIT

U kunt hieronder gemakkelijk uw stem uitbrengen via Facebook.

Heeft u geen Facebook? Registreer dan via accessoirevanhetjaar.nl, u kunt na het inloggen uw stem uitbrengen via de website.

Stemperiode is voorbij

Wie ontvangt uw stem voor de accessoire van het jaar?
234 stemmen


 

Behoort u tot 1 van de eerste 1000 stemmers?
U ontvangt dan aankomend voorjaar een setje
fietsknooppunten labels als cadeau!

U kunt na het stemmen uw NAW gegevens aan ons doorgeven met vermelding ‘accessoire gestemd’. E-mail uw gegevens naar redactie@interdijk.nl.