Home / Genomineerden / Isabella windscherm Mega Granite

 

Robuust windscherm van Isabella – met deurtje(!)

Als er iets is waar een windscherm aan moet voldoen, dan is het dat hij bij een flinke wind overeind blijft staan. Isabella heeft daarvoor het windscherm Mega Granite dat zonder scheerlijnen kan worden opgezet. Dat is mogelijk door de speciale onderplaten onder de staanders. Vervolgens geven framedelen van extra dikke stangen van 30 millimeter extra stabiliteit.

Het windscherm met vier delen is 460 bij 120 centimeter groot en 9,5 kilo zwaar. De uitvoering met zes delen is 690 x 120 centimeter groot en 13,6 kilo zwaar. Wie een groter deel wil afschermen, kan met een speciale bevestiging meerdere delen koppelen. Als extra accessoire is er een deurtje, zodat je de afgeschermde plek gecontroleerd kunt afsluiten.

Windscreens Mega Granite header

De afgeschermde binnenruimte is dankzij het deurtje op een comfortabele manier te betreden of verlaten.

Isabella heeft het windscherm Mega Granite ingediend voor de verkiezing caravan accessoire van het jaar 2020 met de volgende motivatie: “De scheerlijnvrije grondplaten in combinatie met het superstevige frame, de koppelbaarheid en de deurmogelijkheid maken dit eigen ontwerp uniek.”

Ons oordeel:

Windscreen Gate

Het deurtje

Er zijn meer wandschermen op de markt, dus dat is geen noviteit aan de Mega Granite. We vinden dit windscherm er bovenuit steken door de robuuste uitvoering en het design. Het ontbreken van scheerlijnen zorgt voornamelijk aan de binnenruimte van de afscherming voor meer bewegingsruimte. De grondplaten die in de grond worden vastgezet geven een veilig gevoel dat het scherm niet door een onverwachtse windvlaag de lucht in gaat. Kamperen zonder zorgen draagt zeker bij aan kampeerplezier. En ook al is het een extra accessoire, we zijn zeer gecharmeerd van het deurtje. Je hoeft daardoor geen doorgang open te laten en zo kom je je eigen terrein op zoals je dat thuis ook via het deurtje in het tuinhek of de poortdeur gewend bent. Dat gevoel van thuiskomen in combinatie met het comfort vergroot het kampeerplezier meer dan bij andere windschermen.

Het windscherm Mega Granite van Isabella behoort tot de vijf genomineerde accessoires voor caravanaccessoire van het jaar 2020. Breng uw stem uit op accessoirevanhetjaar.nl.

Meer informatie:
www.isabella.net

 

< Terug naar het overzicht

 

 
Deel op social media
 
 

BRENG UW STEM UIT

U kunt hieronder gemakkelijk uw stem uitbrengen via Facebook.

Heeft u geen Facebook? Registreer dan via accessoirevanhetjaar.nl, u kunt na het inloggen uw stem uitbrengen via de website.

Stemperiode is voorbij

Wie ontvangt uw stem voor de accessoire van het jaar?
234 stemmen


 

Behoort u tot 1 van de eerste 1000 stemmers?
U ontvangt dan aankomend voorjaar een setje
fietsknooppunten labels als cadeau!

U kunt na het stemmen uw NAW gegevens aan ons doorgeven met vermelding ‘accessoire gestemd’. E-mail uw gegevens naar redactie@interdijk.nl.