Home / Barebones Railroad Lantern

 

Een vintage lantaarn om goed te kunnen kijken en leuk naar te kijken

Barebones Railroad Lantern - uitDe Barebones Railroad Lantern combineert de modernste led- en accu-technologie met gebruiksgemak en een vintage design. Het licht is sterk genoeg om bij te kunnen lezen, maar dankzij de ‘edison inspired’ leds ook traploos dimbaar tot sfeervol warm licht. Het seeded glass van echt glas geeft de suggestie van waterdruppels op het glas. Het design doet denken aan een stormlamp of een bootlamp, maar de naam Railroad Latern verwijst weer naar verlichting langs de spoorbaan. Zo’n lamp moet lang kunnen branden; deze lamp kan het op de accu 80 uur volhouden.

Barebones heeft de Railroad Latern ingediend voor de verkiezing caravan accessoire van het jaar 2020 met de volgende motivatie: “Gewoon mooi… Unieke vintage uitstraling gecombineerd met de modernste techniek. Zowel decoratief als functioneel.

Ons oordeel:

Barebones Railroad Lantern - AanToen deze lamp op de redactietafel verscheen, was de eerste reactie van de redactieleden: die wil ik wel mee naar huis nemen. Met de kwalificatie ‘gewoon mooi’ nemen wij geen genoegen. Met dat we hem nader bekeken ontstond een nostalgisch gevoel.

We hebben inmiddels de leeftijd dat we behoren tot de kampeerders die zich nog moesten behelpen met een olielamp. De lont is vervangen door vier led-sprietjes en de olie door een flinke accu. Het bevestigen van de accu was letterlijk in twee handomdraaien gebeurd. Het zoeken naar de dimbare schakelaar maakte het nostalgische gevoel compleet: dat is het knopje in de vorm van het draaiknopje waarmee je de lont in de stormlamp omhoog en omlaag kon draaien. Aah… weet je nog?

Onze avonden zijn niet zo lang dat we de accuduur van 80 uur nodig hebben, maar het scheelt wel het telkens moeten opladen met het meegeleverde usb-kabeltje. Dit sieraad op de tafel in de voortent is door het flinke licht en de uitstraling zeker een toevoeging aan het kampeerplezier. Met deze lamp zou je willen dat het een uurtje vroeger donker wordt.

De Barebones Railroad Lantern behoort tot de vijf genomineerde accessoires voor caravanaccessoire van het jaar 2020. Breng uw stem uit op accessoirevanhetjaar.nl.

Meer informatie:
www.barebonesstore.nl

 
Deel op social media
 
 

BRENG UW STEM UIT

U kunt hieronder gemakkelijk uw stem uitbrengen via Facebook.

Heeft u geen Facebook? Registreer dan via accessoirevanhetjaar.nl, u kunt na het inloggen uw stem uitbrengen via de website.

Stemperiode is voorbij

Wie ontvangt uw stem voor de accessoire van het jaar?
234 stemmen


 

Behoort u tot 1 van de eerste 1000 stemmers?
U ontvangt dan aankomend voorjaar een setje
fietsknooppunten labels als cadeau!

U kunt na het stemmen uw NAW gegevens aan ons doorgeven met vermelding ‘accessoire gestemd’. E-mail uw gegevens naar redactie@interdijk.nl.